Svetski dan životinja obeležava se širom sveta - organizacije za zaštitu životinja i svi azili za životinje u svetu otvaraju svoja vrata za posetioce, organizuju informativno-edukativne štandove, radionice, razne vrste edukacija, grupna druženja, prikupljanje donacija i razne druge aktivnosti.

Mars Srbija i IDEA donirali su danas 1,5 tona hrane za pse i mačke udruženjima za zaštitu životinja Help Animals, Ljudi za životinje i našem udruženju. Na ovaj način obeležili smo Svetski dan životinja. To je ujedno bio i završetak akcije "POMOZI MI!" koja je u septembru održana u prodavnicama IDEA.

„Svesni smo teške situacije u kojoj se nalaze azili za napuštene životinje kao i svakodnevnih problema sa kojima se susreću. Kompanije Idea i Mars Srbija su donirajući hranu azilima obezbedili budućnost za više stotina životinja - rekla je direktorka marketinga kompanije IDEA Viktorija Radojević.

Zahvaljujemo se Tijani Popović, Pedigree&Whiskas brend menadžerki kompanije Mars Srbija, Viktoriji Radojević, direktorki marketinga kompanije Idea, Ani Šajatović, Ani Miljković i Urošu Ševu iz Idee, Inspektoru Blaži i Akiju, kao i Ivani Cvetković i Ivani Ivanović iz agencije Direct Media AD.

idea-donacija idea-donacija idea-donacija idea-donacija